Yogacoach

Elk gezin wat opzoek is naar meer ontspanning kan zich aanmelden voor yogacoaching. In welke samenstelling we afspreken is aan jullie. Het kan individueel, met het hele gezin, alleen met de kinderen of ouders, ouder en kind elke samenstelling is mogelijk. Waar we gaan yogaen bepalen jullie. Het kan bij jullie thuis, ik kan een locatie organiseren, mijn studio in Bergschenhoek zelfs buiten is een geschikte locatie.

 

Aan de hand van het onderstaande model gaan we aan het werk. Er is geen ervaring met yoga, meditatie of mindfulness nodig. Laat het op je af komen en ga ontdekken wat er gebeurd zowel fysiek als mentaal. De regie over de oefeningen ligt voornamelijk bij mij maar ook vaak laat ik de regie bij jullie, dit noemen we ervarend leren. Alle oefeningen die we doen hebben raakvlakken met de yogafilosofie, ik zet verschillende middelen in denk aan creatieve opdrachten: tekenen, kleien, Yogaoefeningen: alleen of gezamenlijk, fysieke opdrachten: hardlopen, hut bouwen, Meditatie: mindfulness, stil zitten, proeven, ruiken, voelen, masseren. 

De middelen worden afgestemd op jullie hulpvraag. 

 

De kosten, hoe lang een sessie duurt en hoe vaak we bij elkaar komen is afhankelijk van jullie hulpvraag en bespreken we vooraf. Interesse ga naar de contactpagina stuur een mail en ik neem z.s.m. contact met je op. Als je contact met mij opneemt en jullie besluiten deel te nemen aan de yogacoaching ga je akkoord met algemene voorwaarden van Missie mengelmoes. 

 

Aromatherapie 

Als moeder (vrouw) even lekker tijd voor jezelf, opladen en ontspannen reserveer een aromatherapie sessie. Lees meer. 

 

Yoga als agogisch middel 

Wil jij het bovenstaande ook leren toe te passen in je werk als coach, trainer, docent, psycholoog, therapeut of jeugdwerker? 

Lees meer.