Algemene voorwaarden

Als je je hebt aangemeld en deelneemt aan de yoga, coaching en of aromatherapie zoals aangeboden op mijn website, ga ik ervan uit dat je deze voorwaarden gelezen hebt en hiermee akkoord gaat.

 

1) Als je contact opneemt voor het maken van een afspraak wordt er om je naam, telefoonnummer gevraagd en wat maakt dat je contact opneemt, t.b.v. mijn administratie.

 

2) Het betreft een bedrijf voor yoga en aromatherapie. De massages hebben niets met erotiek te maken.

 

3) In bepaalde gevallen kan ik besluiten om af te zien van een deelname en je doorverwijzen naar een arts/specialist.

 

4) Het verzwijgen van aandoeningen met de eventuele daarbij komende gevolgen zijn de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Missie Mengelmoes is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor eventuele schade en/of letsel.

 

5) Alle medische gegevens worden niet met derden gedeeld tenzij met uw schriftelijke toestemming. Er mag overlegd worden met een eventueel behandelend arts/specialist. Ik heb een geheimhoudingsplicht.

 

6) Eventueel medicijngebruik of behandeling van een arts of specialist of een andere vorm van therapie, dient u vooraf aan mij mee te delen. Misschien is een aanpassing van een behandeling dan noodzakelijk. Missie mengelmoes is niet verantwoordelijk voor schade en/of letsel tijdens en/of na de behandeling als gevolg van het verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, blessures en medicijngebruik.

 

7) Bij de volgende contra- indicaties kan er geen aromatherapie plaatsvinden.

 

  • Hartklachten
  • Trombose
  • Slechte algehele gezondheid
  • Infectieziekten (o.a. griep)
  • Koorts
  • Besmettelijke huidziekten
  • Zware oververmoeidheid
  • Ernstige rugpijn
  • Spierscheur
  • Kanker

 

Raadpleeg bij twijfel altijd uw (huis) arts/specialist.

 

8) Missie mengelmoes is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal of verlies van persoonlijke bezittingen.

 

9) Gemaakte afspraken kunnen 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd. Niet of te laat geannuleerde afspraken worden aan je doorberekend.

 

10) Ethiek en hygiëne zijn bij mij vanzelfsprekend, ik verwacht dit ook van mijn deelnemers.

 

11) Betaling geschiedt contant of per bankbetaling zoals vooraf besproken aan deelname.

 

12) Klachtenprocedure: Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over je deelname aan een activiteit van Missie mengelmoes dan kun je dat in 1e instantie melden bij mij. Ik zal je klacht serieus behandelen en in voorkomend geval verbetervoorstellen met je afspreken.

 

    .